Šta ti daje 100% prirodnu energiju

DA TRENIRAS

Šta ti daje 100% prirodnu energiju

DA TRENIRAS

Zašto je ovas dobar?

Moderni stil života od nas zahteva da prilagodimo naš način ishrane. Nismo toliko u prilici da konzumiramo klasične obroke, jer zahtevaju spremanje, podgrevanje odnosno oduzima najvažniji resurs danas – VREME!
Tastyland barovi su napravljeni od ovasa i dolazi nam u osam neverovatnih ukusa:

  • Klasik
  • Kajsija
  • Banana
  • Narandža
  • Kafa
  • Kokos
  • Čokolada>
  • Kolačići

Ovas inače pozitivno utiče na digestivni trakt, jača slezinu i pankreas, ali i otklanja holesterol i umirujuće deluje na nervni sistem, a sama čokoladica sadrži dovoljno hranljivih materija da zameni jedan kompletan klasičan obrok. Sve ovo našu čokoladicu čini savršenom za užurbani stil života koji danas svako od nas vodi. Pored toga što snabdeva organizam energijom, sadrži vitamine E, B5 i B6, kao i minerale, gvožđe, selen, mangan i bakar.
Naše čokoladice su idealan izbor za ljude koji su aktivni u toku dana, sportiste, bildere, vegane, decu i sve ljude koji brinu o svojoj ishrani. Posle treninga ili velikih napora nije dobro konzumirati klasične čokoladice ili brzu hranu. Bolji izbor zbog uticaja ovsa i hranljivih materija koje sadrži su naši Tasty barovi . Izuzetno je bitno odabrati nešto što će vašem organizmu dati neopodnu energiju.
Jedna od osnova pravile odnosno zdrave ishrane jeste redovan unos namirnica na bazi žitarica. Proizvodi i hrana koji se rpave od belog brašna često dovode do raznih ozbiljnih oboljenja. Nutricionisti daju izuzzetno veliki značaj kada je ovas kao namirnica u pitanju i po nekim studijama stavljaju fan a listu od 20 najdravijih namirnica koje su nam dostupne u ishrani.
Još jedna činjenica koja ide u prilog ovsu kao zdravoj namirnici je to što je mnogo više protein i ugljenih hidrata nego masti što automatski znači da se smanjuje rizik od srčanih oboljenja. Jedno istraživanje koje je trajalo punih 19 godina je pokazalo da ljudi koji u svojoj redovnoj ishrani koriste ovas imaju 29% manje šanse od zastoja srca.

Jedno je sigurno Tastyland ima jedan od najboljih i najzdravijih čokoladica na bazi ovsa na našem tržištu.

OSTALI TEKSTOVI